Strategi anno 2024

MakeMyStrategy tilbyder forskellige former for kurser, og netværk så du kan blive klædt på eller lærer mere om strategi, der virker i praksis.

"Kom godt i gang"

Dette åbne kursus er for dig, som er ny bruger af MakeMyStrategy.

Du introduceres for løsningen herunder hvordan du kommer i gang når der samtidig er en drift der skal passes. Vi kommer ind på hvordan du indsamler viden og involvere for at skabe fundamentet for størst mulig succes. Alle kernefunktioner gennemgås så du kommer flyvende fra start.

Find den dato der passer dig nedenfor.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

"The MakeMyStrategy™ Way - Strategi der virker i praksis"

Strategikursus for dig, der gerne vil klædes på til bedre at kunne indgå i en strategiproces eller blot ønsker at få genopfrisket strategiområdet med senest nye værktøj.

Strategiske teorier og praksis bindes sammen på en enkel og effektiv facon. Du lærer at håndtere strategiarbejdet i praksis samt hvordan relevante personer involveres, så du får succes med eksekveringen.

Find den dato der passer dig nedenfor.

Kommende kurser

Det siger deltagere

”Et godt og effektivt kursus, hvor man gennemgår en model for at gøre sin strategi til en ”leg”.

Værktøjet giver en struktur og munder ud i at du på relativ kort tid kan bygge en fuldstændig strategiplan op for din virksomhed. En plan du selv bestemmer, hvor dybt skal gå undervejs eller siden hen.

Værktøjet kan deles med dem der skal deltage i det ellers tunge strategiarbejde og gør det på en enkel og meget struktureret facon.

Det bliver aldrig let at lave en strategiplan – men dette værktøj gør det væsentligt nemmere.”

Henrik Busch
Bestyrelsesformand- og medlem & ejer
Busch on Board ApS

”Jeg har deltaget, da det et godt værktøj, som automatiserer, understøtter og bistår mit arbejde således, at jeg kan skabe endnu større værdi, klarhed og alignment i ledergruppen omkring virksomhedens strategi.

Derudover kan MakeMyStrategy™, i sin digitale form, langt nemmere involvere flere medarbejdere i selve strategiarbejdet, hvilket skaber et langt større ejerskab og commitment til ”must-win-aktiviteter” i hele organisationen, som igen betyder hurtigere og mere effektiv eksekvering.

Endelig er der tale om et værktøj som skaber fundamentet for mere selvledende teams.

Med MakeMyStrategy™ flytter vi os fra strategi-floskler til at blive mere konkrete og jeg kan varmt anbefale alle dette kursus.”

Mads Elk
Konsulent & ejer
Unikum Culture ApS

” Igangsættelse af en strategiproces kan virke uoverskuelig, men kombinationen af rådgivning fra Agility Consulting Group og det digitale proces- og dokumentstyringsværktøj, MakeMyStrategy™, gør det muligt at skabe den fornødne tryghed og enkelhed, der skal til for at komme både i gang og igennem.

Når MakeMyStrategy™ anvendes i strategiarbejdet skabes et fælles sprog, og det styrker virksomhedens evner til eksekvering og fastholdelse af væksten, idet der skabes tydelighed omkring de væsentligste strategiske- og driftsmæssige opgaver, ligesom kompleksiteten bliver reduceret gennem aktive fravalg.

Herved skabes en tydelig retning og sammenhæng i virksomheden.”

Søren Jakobsen
Executive Advisor
Agility Consulting

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.