Strategi anno 2024

MakeMyStrategy tilbyder forskellige former for kurser, så du kan blive klædt på eller lærer mere om strategi, der virker i praksis.

Åbent Kursus: "Kom godt i gang"

Dette åbne kursus er for dig, som er ny bruger af MakeMyStrategy.

Du introduceres for løsningen herunder hvordan du kommer i gang når der samtidig er en drift der skal passes. Vi kommer ind på hvordan du indsamler viden og involvere for at skabe fundamentet for størst mulig succes. Alle kernefunktioner gennemgås så du kommer flyvende fra start.

Find den dato der passer dig nedenfor.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

Strategikursus: "The MakeMyStrategy™ Way - Strategi der virker i praksis"

Strategikursus for dig, der gerne vil klædes på til bedre at kunne indgå i en strategiproces eller blot ønsker at få genopfrisket strategiområdet med senest nye værktøj.

Strategiske teorier og praksis bindes sammen på en enkel og effektiv facon. Du lærer at håndtere strategiarbejdet i praksis samt hvordan relevante personer involveres, så du får succes med eksekveringen.

Find den dato der passer dig nedenfor.

Kommende kurser

Det siger deltagere

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategys kursus.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af strategiarbejdet.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS

” Med en mangeårig strategi og implementerings erfaring (20+ år) og solide uddannelser (2 MBA i strategi og psykologi) ved jeg at en skarp strategi er afgørende for succes.

I mange virksomheder er strategi noget der snakkes om, men intet konkret sker på trods af at virksomheder der har en strategi har størst vækst.

Med MakeMyStrategy™ kan strategi-processen deles op så alle kan få det gjort. Strategiprocesserne er digitaliseret med MakeMyStrategy™. Der er taget højde for at verden er agil og at strategier ændres.

At alt ligger ”i skyen” gør alting markant lettere, både for mig som ekstern rådgiver og for virksomheden, da flere personer kan forberede, redigere og tilføje. Med MakeMyStrategy™ som digitalt fundamenter er der mulighed for at få det bedste ud af virksomhedens viden og min strategi- og implementeringserfaring. ”

René Husum
Konsulent & ejer
Changemovers

Jeg ejer virksomheden, Kunstindustrien, som er en lille ejerledet virksomhed.

Jeg rev en dag ud af kalenderen og har deltaget på et super fint kursus.

Vi bruger MakeMyStrategy™ til at få lidt mere styr på vores strategi.

Det stærke ved værktøjet, er helt klart, at det er digitalt, og løsningsmulighederne i forhold til kommunikationen med ens medarbejdere er rigtig god.

Steen Frost
Ejer
Kunstindustrien

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.