Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med andre fantastiske virksomheder. Fælles er ønsket om at styrke din virksomheds muligheder for vækst og udvikling. Helt konkret betyder det, at nogle af disse samarbejdspartnere formidler MakeMyStrategy™, andre har strategiplatformen som et add-on værdi tilbud til deres kunder/medlemmer og andre igen samarbejder vi  med omkring viden, uddannelse, læring mm.
Karina Boldsen / AROS BOARD

I AROS BOARD uddanner, inspirerer, motiverer, kvalificerer og rekrutterer Karina Boldsen skarpe bestyrelsesprofiler til professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Din vej ind i netværket er ved at gennemføre én eller flere af delene på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus eller ved deltagelse i AROS BOARD’s bestyrelsesseminarer.

Vi samarbejder på flere områder for at sikre det bedste fundament for positiv udvikling hos virksomhederne.

Gå til hjemmeside
BilligSelskab

Billigselskab.dk er det nemmeste, hurtigste og billigste sted at stifte et nyt selskab online. Siden 2014 har de stiftet flere tusinde anpartsselskaber og iværksætterselskaber, hvilket betyder, at man er i trygge hænder, hvis man stifter sit nye selskab der.

Billigselskab er en internet-virksomhed, der blev stiftet af en ung iværksætter i 2014. Missionen var dengang at gøre det nemt, hurtigt og billigt for iværksættere at stifte nye selskaber. I dag er missionen lykkedes, og Billigselskab er en af de største danske aktører på markedet inden for online selskabsstiftelser.

Billigselskab ejes af en række ADVODAN-advokater. ADVODAN er Danmarks største advokatkæde med 21 kontorer over hele landet

Gå til hjemmeside
FranchiseHub

Franchise er nok verdens mest succesfulde forretningsform for virksomheder, der søger vækst på den mest sikre, rationelle, effektive og driftsøkonomiske måde. Det er også en af de mest stabile metoder til at forretningsudvikle, blandt andet fordi metoden bygger på det bedste fra begge parter i samarbejdet. Derfor er det også en rigtig god og rimelig sikker måde at blive selvstændig på.

FranchiseHub er ledende indenfor udvikling og rekruttering indenfor franchise. De er den eneste danske franchiseportal og det førende firma i formidling af kontakt mellem mennesker der har ønske om at blive selvstædig og kæder, der har behov for at rekruttere kompetente personer, der gerne vil have foden under eget bord, uden at stå helt alene.

Gå til hjemmeside
Asnet

Asnet tilbyder et aktivt og udviklende netværk for bestyrelsesmedlemmer, og med kompetente bestyrelsesmedlemmer skaber de fremdrift og resultater for virksomheder.

Asnet er ikke kun et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark, de er også det største.

Asnet er en non-profit organisation og et netværk for folk, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskarriere.

Asnet er også en del af Årets SMV, der anerkender og hylder de personer, der er med til at drive og udvikle de små og mellemstore virksomheder. Og her indgår MakeMyStrategy™ også i samarbejdet.

Gå til hjemmeside
BetterBoard

En online platform til den professionelle bestyrelse.

BetterBoard er en dansk SaaS virksomhed, som har til formål at udvikle og sælge software til bestyrelser, foreninger og andre grupper.

Bestyrelses softwaren skal strukturere og forbedre aktiviteter i forbindelse med planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet og andre ledermøder.

Bestyrelsesportalen er udviklet for at imødekomme de stigende krav til sikkerhed, struktur og effektivisering af bestyrelsens arbejde.

Gå til hjemmeside
Agreements

Kvalitet er afgørende. Kontraktmaskinen sikrer derfor, at du får de rigtige juridiske dokumenter af høj kvalitet, der passer til netop din virksomhed.

Gå til hjemmeside
Danske Maritime

Danske Maritime er brancheorganisation for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe.

Gå til hjemmeside
IVN

IVN er en fordelsklub, der varetager medlemmernes interesser. De vil gøre det mere attraktivt, trygt og overskueligt at være iværksætter i Danmark.

Gå til hjemmeside
Solveo

Solveo tænker økonomien ind i alle aspekter af forretningen og er langt mere end dygtige revisor talknusere.

Gå til hjemmeside
Danish Startup Groups (DSG)

Danish Startup Groups (DSG) mission is to engage the members and community in variety of events, workshops and social networking opportunities within the Danish startup and entrepreneurial scene.

They strive to provide valuable insights into the local and global startup environment and connecting them with like-minded peers, entrepreneurs and startups.

Gå til hjemmeside
Business Faxe

Business Faxe er en erhvervsorganisation, der er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe Kommune.

Business Faxe arbejder for at skabe vækst i eksisterende virksomheder og medvirker til, at der etableres nye.

Gå til hjemmeside
Vejen Business College Kursuscenter (VBC)

VBC udbyder AMU-uddannelser der er sammensat med det formål at forbedre de ansattes kvalifikationer i deres nuværende job samt at styrke lediges muligheder for at få job.

MakeMyStrategys founder og CEO, Sanne Markwall underviser på ledelseskurser, der omhandler strategi og forretningsudvikling. Aktuelt udbydes kurset: Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling, hvor du får hjælp til at sætte struktur og retning på din virksomheds udvikling.

Gå til hjemmeside
Inheart

Strategi og ledelse hænger stærkt sammen. Med samarbejdet med Inheart får du som ledelse mulighed for at koble den digitale strategiplatform med det menneskelige.

En strategisk dygtig leder er nemlig modig og forstår at frygt er den største barriere mod succes i fremtiden både på et personligt og organisatorisk niveau.

Mod til at handle på nye måder er midlet mod frygt. Dit indre ståsted afspejler dine ydre resultater.

I dette samarbejde får du konkrete inputs til, hvordan du skaber BÆREDYGTIG LEDELSE og GRØN FORRETNINGSUDVIKLING i praksis.

Gå til hjemmeside
ActionPlanner

En ting er en skarp strategi, men arbejdet er ikke slut når strategien er udarbejdet. Den efterfølgende målstyring, involvering og effektiv opfølgning er afgørende for den fulde succes.

Samarbejdet med ActionPlanner betyder at du kvit og frit kan få dit output fra MakeMyStrategy™ flyttet til Actionplanner, som er et cloud-baseret software til effektiv opfølgning og eksekvering af de handlinger du har identificeret i MakeMyStrategy™.  

Med andre ord får du med dette samarbejde sat strøm til både strategiudarbejdelsen og eksekveringen. Vi vil nemlig gerne sikrer, at du både har en skarp og skridsikker strategi med de rette aktiviteter samt du sikrer konkret og fokuseret målstyring af de planlagte handlinger, opgaver og projekter.

Interesseret i at høre mere om samarbejdet og hvad det betyder for dig så er du altid velkommen til at kontakte os.

Gå til hjemmeside
Walor

EU vedtog i 2019 Whistleblower Direktivet.  Det betyder at virksomheder med mere end 50 ansatte skal have en whistleblowerordning inden udgangen af 2023.

Det kan lyde omstændigt, men der findes faktisk en digital måde at håndtere dette på.

Minimer risikoen med en alt-i-en løsning.

Walor er en sikker og brugervenlig whistleblowerløsning, som sikrer at I opfylder de lovmæssige krav.

Som MakeMyStrategy™ kunde har du særlig fordelagtige vilkår.

Interesseret i at høre hvad det betyder for sig, så kontakt os og vi er klar til at hjælpe dig videre :-)

Gå til hjemmeside

Ingen kan alt. Alle kan noget.
Sammen kan vi det hele.Har du også lyst til at samarbejde så tøv ikke med at kontakte os.