Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med andre fantastiske virksomheder, og fælles er ønsket om at styrke din virksomheds muligheder for vækst og udvikling. Helt konkret betyder det at nogle af disse samarbejdspartnere formidler MakeMyStrategy™ andre har platformen som et add-on værdi tilbud til deres kunder/medlemmer og andre igen samarbejder vi  med omkring viden, uddannelse, læring mm.
Kongruens

Ligesom MakeMyStrategy™ er meget struktureret vil du i et samarbejde med Kongruens opleve at deres DNA er at arbejde systemisk med mennesker og med organisationer med det formål at udfolde de potentialer, der er til stede.

Kongruens tilbyder en lang række HR-ydelser samt workshops og uddannelser under overskriften: Mennesker og organisationer.

Gå til hjemmeside
Monetiz

En revolutionerende måde at få ny læring på. Ved hjælp af deres eksperter, har du mulighed for at få ny viden når det passer dig. Du tilbydes online-kurser som kan være med til at vækste netop din forretning. Deres mål er at blive Danmarks førende udbyder af e-læring.

MakeMyStrategy™ underviser på strategikurset – og som bruger af MakeMyStrategy™ har du via MakeMyStrategy™ værktøjet adgang til dette strategikursus.

Gå til hjemmeside
Business Faxe

Business Faxe er en erhvervsorganisation, der er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe Kommune.

Business Faxe arbejder for at skabe vækst i eksisterende virksomheder og medvirker til, at der etableres nye.

Gå til hjemmeside
Danish Startup Groups (DSG)

Danish Startup Groups (DSG) mission is to engage the members and community in variety of events, workshops and social networking opportunities within the Danish startup and entrepreneurial scene.

They strive to provide valuable insights into the local and global startup environment and connecting them with like-minded peers, entrepreneurs and startups.

Gå til hjemmeside
Traction Copenhagen

Traction investerer kapital og menneskelige ressourcer i online-virksomheder med det formål at skabe betydelig vækst.

Gå til hjemmeside
Solveo

Solveo tænker økonomien ind i alle aspekter af forretningen og er langt mere end dygtige revisor talknusere.

Gå til hjemmeside
IVN

IVN er en fordelsklub, der varetager medlemmernes interesser. De vil gøre det mere attraktivt, trygt og overskueligt at være iværksætter i Danmark.

Gå til hjemmeside
Danske Maritime

Danske Maritime er brancheorganisation for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe.

Gå til hjemmeside
BoardBoost

BoardBoost er en ekstern evaluering af bestyrelsens effektivitet. Det er enkelt og effektivt – og dermed også ideelt til mindre og mellemstore virksomheder (SMV).

Gå til hjemmeside
Asnet

Asnet tilbyder et aktivt og udviklende netværk for bestyrelsesmedlemmer, og med kompetente bestyrelsesmedlemmer skaber de fremdrift og resultater for virksomheder.

Gå til hjemmeside
BetterBoard

En online platform til den professionelle bestyrelse.

Gå til hjemmeside
Startup agreements

Kvalitet er afgørende. Kontraktmaskinen sikrer derfor, at du får de rigtige juridiske dokumenter af høj kvalitet, der passer til netop din virksomhed.

Gå til hjemmeside

Ingen kan alt. Alle kan noget.
Sammen kan vi det hele.Har du også lyst til at samarbejde så tøv ikke med at kontakte os.