NEXT LEVEL masterclass for Executive Supporters

42000
,- ex moms
Dato
Hvor
1/10/2024
kl.
Se under beskrivelse
KOSMOPOL, Fiolstræde 44, 1171 København K

Hvad kan jeg forvente?

Dette forløb strækker sig henover følgende periode:

- 01. og 02. oktober 2024: Modul I - Personligt Lederskab og Fremtoning

- 29. og 30. oktober 2024: Modul II - Strategisk og Organisatorisk forståelse

- 26. og 27. november 2024: Modul III - Samarbejde og Forandringer

- 21. og 22. januar 2025: Modul IV - Facilitering og Vidensdeling

- 25. og 26. februar 2025: Modul V - Next Level i Praksis (Certificering)

Hvem er dette forløb designet til?

MasterClass forløbet henvender sig til dig som er Executive Supporter, er karriereorienteret og har mod på nye opgaver, hvor du træder tydeligere i karakter som tovholder.

Du ønsker at være på forkant med fremtiden og højne dine evner, som en betroet sparringspartner.

Et Masterclass forløb som dette vil gøre en kæmpe forskel for både dig og din organisation. Next Level forløbet styrker dine kompetencer indenfor personligt lederskab, strategisk og organisatorisk forståelse, kommunikation og facilitering.

Undervisningen

Et 6 måneders forløb hvor teori omsættes til praksis.

Vi baserer vores undervisning på validerede metoder, trends, erfaring og vores værdier, samt krydrer programmet med inspiration fra håndplukkede gæsteundervisere.

Undervisningen veksler mellem indlæg, diskussioner og gruppearbejde, samt sparring på konkrete arbejdssituationer.

Derudover vil der være online elementer og skriftlige opgaveark. Forud for hvert modul udfyldes et personligt forberedelsesark, der definerer ambition og målsætning for både deltager og virksomhed.

Mellem modulerne arbejder deltagerne med en personlig udvikling og handlingsplan, hvor viden fra modulerne omsættes så det er realistisk og relevant at anvende i hverdagen. 30 dage efter modulet afleveres en refleksionsrapport, der beskriver hvad der er gået godt og mindre godt, i den praktiske anvendelse af indholdet på modulet.

Next Level forløbet afsluttes med en eksamination, med udefra kommende censorer og certifikat uddeling, så du har dokumentation for din deltagelse og udvikling af nye kompetencer.

Dit udbytte

Forløbet sætter fokus på hvordan din nøglefunktion skaber værdi i de forretningsmæssige resultater. At blive Next Level kræver at du står stærk i dig selv.

Du kommer til at udvikle dig professionelt og personligt så du kan finde ind til, og tage ansvar for, dine egne styrker og blinde vinkler. Alt foregår i et fortroligt rum og du får tildelt en buddy fra holdet, som du kan sparre med undervejs.

Programmet er ens for alle, men din plan er individuel og har udgangspunkt i dine personlige kompetencer, ambitioner og motivationsfaktorer. Du træner teorien i praksis undervejs og implementerer løbende de nye værktøjer i din hverdag.

Både du og dine omgivelser vil mærke når du er trådt op på Next Level.

Virksomhedens udbytte

Dette forløb er et skræddersyet kompetenceudvikling for en faggruppe, der bevæger sig mod en ny æra.

På denne uddannelse vil den Executive Supporter blive klædt på til aktivt at kunne bidrage til forandringsprocesser, strategiprocesser, facilitering, vidensdeling på tværs af organisationen og vil kunne skabe følgeskab. Dermed bliver vedkommende en endnu bedre sparringspartner.

Chefen har medindflydelse på de vigtigste fokusområder gennem et spørgeskema, som udfyldes ved forløbets start. Det samme spørgeskema udfyldes igen ved afslutningen, så progressionen tydeligt kan ses.

Underviser

Denne masterclass udbydes af Phoenix Akademy med Laura Faurschou som hovedunderviser.

Gæsteundervisere er

- Grith Okholm Skaarup, CEO, Founder Humtech

- Lise Grastrup, Grafisk kommunikationsekspert

- Sanne Markwall, Founder & CEO hos MakeMyStrategy

Tilmelding

Kontakt Laura Faurschou på 2049 4218 eller laura@phoenixacademy.dk

Ja tak,  jeg vil gerne tilmeldes

Tak for din tilmelding
Du modtager indenfor 1-2 dage en kursusbekræftelse incl. faktura. kursustilmeldingen er først endelig når MakeMyStrategy ApS har modtaget betaling.
Vi glæder os til at se dig og vi sammen skal berige verden.
Øv! Noget gik galt. Prøv igen.
Ved din tilmelding giver du dermed også dit samtykke til at MakeMyStrategy ApS må sende dig information via e-mail relateret til MakeMyStrategy™, og til at dine kontaktoplysninger bliver delt med dine medkursister. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

For at opretholde en tilstrækkelig effektivitet, forbeholder MakeMyStrategy ApS sig retten til at aflyse og/eller flytte kurset pga. for lavt deltagerantal eller i tilfælde af sygdom.

Afbud sendes til info@makemystrategy.com og betalt  kursusomkostning tilbagebetales således:
Ved afbud mindre end 2 uger før afholdelse tilbagebetales kursusomkostningen ikke.
Ved afbud 2-6 uger før afholdelse tilbagebetales 25% af kursusomkostningen.
Ved afbud mere end 6 uger inden afholdelse tilbagebetales den fulde kursusomkostning.
Ønsker du at hører mere, så kontakt os her.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

Det siger kursusdeltagerne

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s kursus for at få indblik i The MakeMyStrategy™ way. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte en masse.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale dette kursus så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

” Som CEO og bestyrelsesmedlem i en international virksomhed, hvor strategiprocessen er spredt ud på mange lokationer, der har MakeMyStrategy™ konceptet været det værktøj, der har givet mig et godt overblik og mulighed for både at koordinere og differentiere inputtene til en samlet koncern strategi.

Og det er sket uden at vi druknede i alt for mange møder og tid på dokumentationsskrivning.

Samtidig har jeg kunnet involvere relevante personer undervejs og kan fra nu af let rette og justere strategien digitalt.”

Carsten Normann
CEO og bestyrelsesformand- og medlem
Nautec Holding A/S

Det siger kursusdeltagerne

”MakeMyStrategy™ er et genialt værktøj, når vi hjælper vores kunder med en strategiproces. Det sparer en masse rugbrødsarbejde, da man bliver guidet gennem den klassiske strategiproces, samtidig med at man kan inddrage andre værktøjer fra f.eks. Innovation Labs "Tools for transformation-serie" som f.eks GrowthMap eller MotivationMap. 

Ved at bruge MakeMyStrategy™ kan energien bruges på selve arbejdet med at udvikle strategi, samtidig med at al nødvendig materiale er samlet ét sted.

Og så er det tilmed nemt at rette til efterhånden, så strategien bliver levende og hele tiden kan korrigeres for den udvikling, som virksomheden udvikler sig.”

Per Lolk
Konsulent, Lab Agent & partner
Innovation Lab A/S

” I TBK Consult bliver vi inviteret af IT- og softwarevirksomheder til at rådgive og hjælpe dem med at opnå deres lokale eller globale vækstmål ved bl.a. at udarbejde eller gennemgå virksomhedens strategi med henblik på at fremkomme med den mest optimale go-to-market plan. Vi får ofte at vide, at det vi tilføre er; erfaring, indsigt, struktur, metoder, netværk og frameworks, hvilket bidrager til at forkorte vejen til succes og minimerer risikoen.

MakeMyStrategy™ frameworket bidrager netop til indsigt, sikre dokumentation af viden, tilføre en struktur/metode der sikrer afstemthed og fjerner misforståelser hos vores kunder. Et strategiforløb med anvendelse af MakeMyStrategy™ giver vores kunder et langt bedre fundament til at eksekvere deres go-to-market plan på.”

Steen Helmer
Executive Partner
TBK Consult ApS

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategys kursus.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af strategiarbejdet.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS