Podcast

Her finder du de podcast som MakeMyStrategy™ har medvirket.
Juli 2022

Mod, kreativitet og nysgerrighed i ledelse

Morten Brøgger, BRÜNNING BRØGGER ApS taler i denne podcast med Sanne Markwall, founder af MakeMyStrategy™. Der er tale om en meget speciel og ærlig podcast om mod, kreativitet og nysgerrighed. Du kan høre om hvad strategi egentlig er og hvordan det kræver mod at lægge den rigtige. Sanne deler også ud af erfaringer fra det at gå fra at være ansat i større organisationer, til at blive konsulent, til at blive iværksætter med skabelsen af SaaS-platformen MakeMyStrategy™. Og endelig handler podcasten om at Sanne har været meget tæt på ikke at være her idag, hvordan hun kom videre og i dag er en meget succesfuld iværksætter.
Hør podcast
December 2020

Nu demokratiseres strategiarbejdet!

Danish Startup Group taler i denne podcast med Sanne Markwall, founder af MakeMyStrategy™. Samtalen handler bl.a. om hvordan MakeMyStrategy™ ønsker at demokratisere strategiarbejde, ved at give alle virksomheder mulighed for at arbejde med deres strategi. Sanne fortæller om hendes erfaringer med strategiarbejde og hvordan virksomheder bør arbejde med strategisk planlægning. Hun giver os indblik i hendes fremtidsdrømme for MakeMyStrategy™, og hvordan hun ser fremtidens virksomheder mere som dynamiske organismer i tidens samfund for at berige verden, end som isolerede enheder i en stor konkurrencepræget verden.
Hør podcast
Januar 2020

Sådan engagerer du medarbejderne og lykkes med strategien!

Mads Qwist, Bevidst ledelse taler i denne podcast med Sanne Markwall, founder af MakeMyStrategy™. Samtalen handler om hvordan du engagerer medarbejderne og lykkes med strategien! Strategi - det er noget alle hører om, de fleste har én og mange kunne godt gøre det endnu bedre. Samtidig er der en guldgrube af organisatorisk og forretningsmæssigt potentiale i dels at have den rigtige strategi - og mindst lige så vigtigt at få medarbejderne med.  Sanne deler ud af hendes erfaringer fra flere end 300 strategiprojekter over de seneste 10 år.
Hør podcast