Strategi anno 2024

MakeMyStrategy tilbyder forskellige former for kurser, så du kan blive klædt på eller lærer mere om strategi, der virker i praksis.

Åbent Kursus: "Kom godt i gang"

Dette åbne kursus er for dig, som er ny bruger af MakeMyStrategy.

Du introduceres for løsningen herunder hvordan du kommer i gang når der samtidig er en drift der skal passes. Vi kommer ind på hvordan du indsamler viden og involvere for at skabe fundamentet for størst mulig succes. Alle kernefunktioner gennemgås så du kommer flyvende fra start.

Find den dato der passer dig nedenfor.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

Strategikursus: "The MakeMyStrategy™ Way - Strategi der virker i praksis"

Strategikursus for dig, der gerne vil klædes på til bedre at kunne indgå i en strategiproces eller blot ønsker at få genopfrisket strategiområdet med senest nye værktøj.

Strategiske teorier og praksis bindes sammen på en enkel og effektiv facon. Du lærer at håndtere strategiarbejdet i praksis samt hvordan relevante personer involveres, så du får succes med eksekveringen.

Find den dato der passer dig nedenfor.

Kommende kurser

Det siger deltagere

” Med en mangeårig strategi og implementerings erfaring (20+ år) og solide uddannelser (2 MBA i strategi og psykologi) ved jeg at en skarp strategi er afgørende for succes.

I mange virksomheder er strategi noget der snakkes om, men intet konkret sker på trods af at virksomheder der har en strategi har størst vækst.

Med MakeMyStrategy™ kan strategi-processen deles op så alle kan få det gjort. Strategiprocesserne er digitaliseret med MakeMyStrategy™. Der er taget højde for at verden er agil og at strategier ændres.

At alt ligger ”i skyen” gør alting markant lettere, både for mig som ekstern rådgiver og for virksomheden, da flere personer kan forberede, redigere og tilføje. Med MakeMyStrategy™ som digitalt fundamenter er der mulighed for at få det bedste ud af virksomhedens viden og min strategi- og implementeringserfaring. ”

René Husum
Konsulent & ejer
Changemovers

” I TBK Consult bliver vi inviteret af IT- og softwarevirksomheder til at rådgive og hjælpe dem med at opnå deres lokale eller globale vækstmål ved bl.a. at udarbejde eller gennemgå virksomhedens strategi med henblik på at fremkomme med den mest optimale go-to-market plan. Vi får ofte at vide, at det vi tilføre er; erfaring, indsigt, struktur, metoder, netværk og frameworks, hvilket bidrager til at forkorte vejen til succes og minimerer risikoen.

MakeMyStrategy™ frameworket bidrager netop til indsigt, sikre dokumentation af viden, tilføre en struktur/metode der sikrer afstemthed og fjerner misforståelser hos vores kunder. Et strategiforløb med anvendelse af MakeMyStrategy™ giver vores kunder et langt bedre fundament til at eksekvere deres go-to-market plan på.”

Steen Helmer
Executive Partner
TBK Consult ApS

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.