Strategi anno 2024

MakeMyStrategy tilbyder forskellige former for kurser, og netværk så du kan blive klædt på eller lærer mere om strategi, der virker i praksis.

"Kom godt i gang"

Dette åbne kursus er for dig, som er ny bruger af MakeMyStrategy.

Du introduceres for løsningen herunder hvordan du kommer i gang når der samtidig er en drift der skal passes. Vi kommer ind på hvordan du indsamler viden og involvere for at skabe fundamentet for størst mulig succes. Alle kernefunktioner gennemgås så du kommer flyvende fra start.

Find den dato der passer dig nedenfor.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

"The MakeMyStrategy™ Way - Strategi der virker i praksis"

Strategikursus for dig, der gerne vil klædes på til bedre at kunne indgå i en strategiproces eller blot ønsker at få genopfrisket strategiområdet med senest nye værktøj.

Strategiske teorier og praksis bindes sammen på en enkel og effektiv facon. Du lærer at håndtere strategiarbejdet i praksis samt hvordan relevante personer involveres, så du får succes med eksekveringen.

Find den dato der passer dig nedenfor.

Kommende kurser

Det siger deltagere

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s kursus for at få indblik i The MakeMyStrategy™ way. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte en masse.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale dette kursus så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategys kursus.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af strategiarbejdet.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS

Jeg ejer virksomheden, Kunstindustrien, som er en lille ejerledet virksomhed.

Jeg rev en dag ud af kalenderen og har deltaget på et super fint kursus.

Vi bruger MakeMyStrategy™ til at få lidt mere styr på vores strategi.

Det stærke ved værktøjet, er helt klart, at det er digitalt, og løsningsmulighederne i forhold til kommunikationen med ens medarbejdere er rigtig god.

Steen Frost
Ejer
Kunstindustrien

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.