OPSTART Strateginetværk for PA´er, EA´er og INTERNE strategikonsulenter

19500
,- ex moms
Dato
Hvor
24/9/2024
kl.
8.00
Klub, Linnesgade 25, København K eller deltagernes arbejdspladser

Hvad kan jeg forvente?

Netværket er relevant for medarbejdere i virksomheder, der bistår direktionen og bestyrelsen med strategiarbejdet. Fx:

- Interne strategi-, forandrings- eller organisationskonsulenter

- Executive Advisors (EA)

- Personal Assistents (PA) i funktioner som aktivt arbejder med virksomhedens strategi

8 gode grunde til at deltage

Målgruppen for dette netværk bevæger sig mod en ny æra, hvor den strategiske rolle bliver større og større. Med dette netværk får du:

Indhold

Vi vil løbe have strategiske emne, af høj daglig og praktisk relevans på programmet.

Vi starter med at tage pulsen på hinanden og hører kort om aktuelle udfordringer med strategiarbejdet. Et aktuelt emne blandt deltagerne bliver valgt ud og

drøftet og evt. andre emner til fremtidige møder bliver noteret.

Derefter har vi dagens strategifaglige oplæg med efterfølgende diskussion.

Inden vi slutter er der selvreflektion og fælles drøftelse af, hvad vi har lært og hvordan det lærte bruges i hverdagen.

Eksempler på indhold:

Hvornår?

Netværket mødes 4 gange årligt.

  • 24. september 2024 kl. 8.00-11.00
  • 12. november 2024 kl. 8.00-11.00
  • 25. februar 2025 kl. 8.00-11.00
  • 29. april 2025 kl. 8.00-11.00

Mulighed for at mødes online/fysisk i mindre grupper mellem møderne – delvist faciliteret.

Minimum 10 deltagere og max 20 for at bevare nærheden.

Pris

19.500 + moms, inklusive unik undervisningsadgang til MakeMyStrategy™ - platformen

Facilitator

Netværket faciliteret af Henriette Rald og Sanne Markwall.

HENRIETTE RALD rådgiver om strategi og kommunikation i krydsfeltet mellem ledelse, organisationsudvikling, digital transformation og politik. Hendes udgangspunkt er altid, hvordan strategiske forandringer kan understøtte forretningsstrategien og udvikle organisationen. Henriette har mere end 20 års erfaring med ledelse - heraf 12 år på direktions niveau. De seneste seks år har hun rådgivet om strategi og ledelse. Læs mere om Henriette

SANNE MARKWALL er strategiekspert, har 30 års erfaring som strategikonsulent og er velbevandret i næsten alle anerkendte strategiske modeller og teorier. Hun har med platformen MakeMyStrategy™ digitaliseret, systematiseret og struktureret strategiarbejdet. Altså sat strategiprocessen på formel - enkelt og praktisk. Hendes viden og erfaring stammer fra 300+ succesfulde strategiske forandringsprojekter. Læs mere om Sanne

Ja tak,  jeg vil gerne tilmeldes

Tak for din tilmelding
Du modtager indenfor 1-2 dage en kursusbekræftelse incl. faktura. kursustilmeldingen er først endelig når MakeMyStrategy ApS har modtaget betaling.
Vi glæder os til at se dig og vi sammen skal berige verden.
Øv! Noget gik galt. Prøv igen.
Ved din tilmelding giver du dermed også dit samtykke til at MakeMyStrategy ApS må sende dig information via e-mail relateret til MakeMyStrategy™, og til at dine kontaktoplysninger bliver delt med dine medkursister. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

For at opretholde en tilstrækkelig effektivitet, forbeholder MakeMyStrategy ApS sig retten til at aflyse og/eller flytte kurset pga. for lavt deltagerantal eller i tilfælde af sygdom.

Afbud sendes til info@makemystrategy.com og betalt  kursusomkostning tilbagebetales således:
Ved afbud mindre end 2 uger før afholdelse tilbagebetales kursusomkostningen ikke.
Ved afbud 2-6 uger før afholdelse tilbagebetales 25% af kursusomkostningen.
Ved afbud mere end 6 uger inden afholdelse tilbagebetales den fulde kursusomkostning.
Ønsker du at hører mere, så kontakt os her.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

Det siger kursusdeltagerne

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s kursus for at få indblik i The MakeMyStrategy™ way. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte en masse.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale dette kursus så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

” Som CEO og bestyrelsesmedlem i en international virksomhed, hvor strategiprocessen er spredt ud på mange lokationer, der har MakeMyStrategy™ konceptet været det værktøj, der har givet mig et godt overblik og mulighed for både at koordinere og differentiere inputtene til en samlet koncern strategi.

Og det er sket uden at vi druknede i alt for mange møder og tid på dokumentationsskrivning.

Samtidig har jeg kunnet involvere relevante personer undervejs og kan fra nu af let rette og justere strategien digitalt.”

Carsten Normann
CEO og bestyrelsesformand- og medlem
Nautec Holding A/S

Det siger kursusdeltagerne

”MakeMyStrategy™ er et genialt værktøj, når vi hjælper vores kunder med en strategiproces. Det sparer en masse rugbrødsarbejde, da man bliver guidet gennem den klassiske strategiproces, samtidig med at man kan inddrage andre værktøjer fra f.eks. Innovation Labs "Tools for transformation-serie" som f.eks GrowthMap eller MotivationMap. 

Ved at bruge MakeMyStrategy™ kan energien bruges på selve arbejdet med at udvikle strategi, samtidig med at al nødvendig materiale er samlet ét sted.

Og så er det tilmed nemt at rette til efterhånden, så strategien bliver levende og hele tiden kan korrigeres for den udvikling, som virksomheden udvikler sig.”

Per Lolk
Konsulent, Lab Agent & partner
Innovation Lab A/S

” I TBK Consult bliver vi inviteret af IT- og softwarevirksomheder til at rådgive og hjælpe dem med at opnå deres lokale eller globale vækstmål ved bl.a. at udarbejde eller gennemgå virksomhedens strategi med henblik på at fremkomme med den mest optimale go-to-market plan. Vi får ofte at vide, at det vi tilføre er; erfaring, indsigt, struktur, metoder, netværk og frameworks, hvilket bidrager til at forkorte vejen til succes og minimerer risikoen.

MakeMyStrategy™ frameworket bidrager netop til indsigt, sikre dokumentation af viden, tilføre en struktur/metode der sikrer afstemthed og fjerner misforståelser hos vores kunder. Et strategiforløb med anvendelse af MakeMyStrategy™ giver vores kunder et langt bedre fundament til at eksekvere deres go-to-market plan på.”

Steen Helmer
Executive Partner
TBK Consult ApS

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategys kursus.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af strategiarbejdet.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS