Mere styr på vores strategi?

Jeg ejer virksomheden, Kunstindustrien, som er en lille ejerledet virksomhed.

Jeg rev en dag ud af kalenderen og har deltaget på et super fint kursus.

Vi bruger MakeMyStrategy™ til at få lidt mere styr på vores strategi.

Det stærke ved værktøjet, er helt klart, at det er digitalt, og løsningsmulighederne i forhold til kommunikationen med ens medarbejdere er rigtig god.

Steen Frost
Ejer
Kunstindustrien

Kunstindustriens vision er fortsat at udvikle KunstIndustrien's produkter med fokus på bæredygtighed og godt håndværk af høj kvalitet. Samtidig arbejder de løbende med at tilføje nye produktserier og koncepter til deres portefølje.

Historien om Kunstindustrien startede længe før de tidligere ejere Ib og Jette i 1993 åbnede butik overfor Kunstindustrimuseet i Bredgade i København. Forhistorien var, at Ib havde lært at støbe lys ad sin tidligere svigerfar, som havde støbt lys siden 1950'erne, og det besluttede Jette og Ib skulle være grundlaget for deres forretning.

Kvalitet var gennem alle årene afgørende for familien og der er løbende blevet eksperimenteret med både lys-masse, væger og støbetekniker for at nå frem til de unikke voksalterlys. Voksalterlysene er virksomhedens signatur-produkt. Lysene blev efterhånden mere og mere populære og ca. 10 år efter opstarten i Bredgade etableredes grossisthandel.

I løbet af årene er der kommet en række andre produkter til, herunder gennemfarvede dyppede lys, lysestager, hurricanes, tilbehør til lys, Living by Heart brandet og meget andet. En del af produkterne er Kunstindustriens eget design, hvilket vil sige, at du ikke finder dem andre steder.

Kunstindustrien er i dag ejet af entreprenørerne Britta og Steen Frost.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Sønderborg
Lokation
1993
Grundlagt
2
Medarbejder

Det siger andre