Vi anbefaler MakeMyStrategy på det stærkeste

For et halvt år siden tegnede Bollerup Jensen abonnement på strategiværktøjet MakeMyStrategy. Det er en digital platform der hjælper os med at udarbejde en strategi for virksomheden.

Jeg synes at værktøjet fungerer rigtig godt for os. Det er nemt at bruge og guider os igennem processen på en struktureret og god måde og sikrer, at vi kommer godt omkring alle de forskellige aspekter.

Strukturen betyder også, at det er nemt at arbejde selvstændigt og sammen med andre i værktøjet, som hele tiden sørger for at holde styr på informationer og dokumentationer.

En ekstra gevinst er, at der er god og hurtig support fra MakeMyStrategy. Det er en vigtig parameter når man sidder og arbejder i systemet.

Vi ser frem til at arbejde videre med værktøjet, som vi forventer at få specielt god gavn af,  når vi kommer til at skulle justere vores strategi. Ændringer af omgivelserne og nye virkeligheder er noget vi har set ofte de seneste år, og her vurderer vi, at værktøjet er specielt stærkt, når vi skal opdatere vores planer.

Vi anbefaler MakeMyStrategy på det stærkeste.

Frode Dale
Managing Director
Bollerup Jensen A/S

Historien om Bollerup Jensen begynder langt ude mod vest, mere præcist Tarm i Vestjylland, hvor virksomheden blev stiftet af familien Bollerup Jensen i 1935. Virksomheden producerede sæbe- og rengøringsmaterialer på gammeldagsvis uden brug af moderne kemikalier. De gamle opskrifter, der grundlagde produktionen, er stadig fundamentet for virksomheden i dag, dog er de blevet optimeret gennem årene.

I 1973 flyttede Bollerup Jensen til et nedlagt mejeri i den lille by Ådum udenfor Tarm, hvor virksomheden stadig ligger den dag i dag. Senere hen i 1981 udvidede virksomheden sit repertoire til også at inkludere produktionen af vandglas, og i dag er Bollerup Jensen Danmarks eneste selvstændige producent af vandglas.

Bollerup Jensen blev i 2009 opkøbt af kapitalfonden, Jysk Industri Holding, i forbindelse med et generationsskifte i virksomheden. Med den nye ejer ved roret har virksomheden udviklet sig fra kun at være en produktion- og salgsvirksomhed til i højere grad også at fokusere på innovationsprojekter, der kan være med til at sikre en grønnere fremtid.

Bollerup Jensen bestræber sig på at udvikle miljøvenlige produkter indenfor sæbe- og rengøringsprodukter, som kan erstatte de eksisterende miljøskadelige produkter på markedet. Den grundlæggende tanke i alt, de gør, er at tilbyde dig et simpelt og let alternativ, som rengører uden at ødelægge naturen.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Tarm
Lokation
1935
Grundlagt
20
Medarbejder