Der er tænkt over alle vinkler

MakeMyStrategy™ er med til at sikre en struktureret tilgang til vores strategiproces.

Vi har stor gavn af at blive guidet igennem vores brainstorm og refleksioner på forretningen.

Det giver en ro til processen, at der er tænkt over alle ”vinkler”, og det er nemt at facilitere forløbet selv, fordi rammesætningen er givet på forhånd.

Jesper Hartvigsen
CEO & co-owner
Contrast Company A/S

Contrast Company A/S er en af de førende danske virksomheder indenfor design af licens-, non-licens- og private label-tekstiler til det europæiske marked. De sigter efter at være den foretrukne samarbejdspartner inden for kategorierne beklædning og tilbehør.

Siden 1996 har Contrast Company A/S haft et ønske om at skabe tekstiler med fokus på kreativitet og innovation.

Deres mål er altid at være et skridt foran, så de kan overgå deres kunders forventninger og tilbyde deres partnere en bred vifte af de bedste produkter i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Hos Contrast møder du kreative teams, der arbejder med dygtige leverandører i Fjernøsten og Europa.

De værdsætter deres langvarige samarbejder og deres stærke partnerskaber med kunder og leverandører, fordi de ved, at succes skabes sammen.

Hos Contrast Company A/S lever og agerer de derfor efter deres GEIST-værdier: Glæde, Ejerskab, Idérig, Samarbejde og Troværdighed.

Med fokus på fællesskab, samarbejde og kommunikation har de skabt et stærkt fundament, hvor deres fælles mål er at vinde og lykkes sammen – og at have det sjovt, mens de gør det.

Strategien er en vigtig spiller og fremgår derfor også helt specifikt på hjemmesiden - se mere HER

Contrast Company A/S er en ejerledet virksomhed med Jesper Hartvigsen og Torben Hartvigsen i spidsen. Med mange års erfaring inden for tekstilbranchen har Jesper og Torbens ambitioner opbygget et solidt grundlag for, at Contrast Company A/S i dag kan kalde sig en international virksomhed forbundet af en stærk og værdidrevet virksomhedskultur.

Contrast Company er en del af N.O.C. Holding ApS, der ejer virksomhederne Contrast Company, Milestone Company, NJORDIC Company, TBJ Group og Redgreen Wholesale.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Viby J.
Lokation
1996
Grundlagt
64
Medarbejder