Det slog mig, hvor stor værdi det egentlig gav"

Jeg anvender platformen ift. at lave en ny tre-årsplan for vækst i Nordeuropa.

Jeg var rimelig sikker på, at jeg havde styr på alle facetter, men manglede et sted at samle tankerne.

Da jeg var færdig med processen, slog det mig, hvor stor værdi det egentlig gav at arbejde med både SWOT og red & green lights i samme åndedrag.

Da jeg var færdig, gik det op for mig, at den umiddelbare (og selvfølgelig Bullet-proof) plan, jeg havde, skulle revideres grundet nogle faktorer, jeg ikke havde med i min intuitive planproces.

Kæmpe tommel op og stort 5-tal fra mig til MakeMyStrategy™👍

Ronnie Vindbjerg Pedersen
Regional Director, Nordics
Insights Nordeuropa

Insights blev grundlagt for over 20 år siden af Andi og Andy Lothian (far og søn) og har i dag en imponerende global tilstedeværelse.

Insights er stolte af deres skotske rødder, men har afdelinger i hele verden – og de er bestemt ikke færdige med at vokse endnu.

Insights har globalt hovedsæde i Scotland og regionalt kontor blandt andet i Viby J., Danmark.

Insights giver medarbejdere, teams, ledere og organisationer større selvindsigt. Det er med til at skabe gennembrud for virksomheder.

De skaber også personlige gennembrud for virksomhedens medarbejdere ved at øge deres selvindsigt, hjælpe dem med at opbygge bedre relationer og gøre dem mere effektive i deres arbejde.

Deres skræddersyede løsninger er tilpasset virksomhedernes behov. Uanset om det er en række workshops, som skal hjælpe virksomhedens teams med at blive mere produktive, eller et længerevarende program med fokus på ledelse, kultur eller forandring, skaber Insights de gennembrud, som virksomheden efterspørger.

Selvindsigt forandrer dine medarbejdere, medarbejdere med selvindsigt forandrer din virksomhed.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Viby J.
Lokation
1993
Grundlagt
500
Medarbejder