Det tog først rigtig fart med MakeMyStrategy - jeg kan virkelig anbefale at tage systemet ind

I AVS bruger vi MakeMyStrategy til at lave vores strategi og vi er glade for, at det er enkelt at samle de mange tråde og bevarer overblikket.

Samtidig var det glædeligt at opleve at vi, da vores tovholder (en ung ingeniør), forlod os, let kunne sætte en anden person ind i programmet og videreføre strategiarbejdet.

Vi har allieret os med MakeMyStrategy og hyret en facilitator, mens vi søger en afløser.

Jeg kan virkelig anbefale at tage systemet ind. Alle kan få en indsigt i den overordnede strategi, og ledelsen har adgang til hele baggrunden via samme system.

Inden vi tog MakeMyStrategy i brug havde vi forsøgt selv at lægge en strategi og også brugt en konsulent til rådgivning, men det tog først rigtig fart, da vi via MakeMyStrategy fik en konkret plan at følge.

Kjeld Bagger
Ejer og direktør
AVS Danmark ApS

AVS Danmark har 40 år på bagen og er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Deres teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat. De har samlet set over 70 års produkterfaring og har stor viden inden for mange forskellige industrier og procesproblemer. De vægter service højt og sørger for, at ordrer modtaget inden kl. 12 afsendes samme dag.

Deres sortiment omfatter 35 problemløsende produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men de leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov.

Deres produkter og deres tekniske support betyder, at de kan hjælpe dig med at minimere tid til vedligehold og nedetid – og sørge for, at dit udstyr kører med optimal effektivitet. Mange af produkterne vil reducere dine energiomkostninger og kommer med flere års garanti.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Hedehusene
Lokation
1985
Grundlagt
17
Medarbejder