Hole in one

"Det er nødvendigt at vide hvor man gerne vil hen med sin forretning ogselv om man ikke kan spå om fremtiden, så skal man have en plan.

Den største udfordring er at finde ud af hvor man skal starte og såhele problematikken med at bevare overblikket.

Derfor bruger vi det digitale system, MakeMyStrategy. Systemet hjælpermed at skabe struktur og forståelse for strategi og hvad der er vigtigt.

Alternativet er worddokumenter som i mine øjne er ”døde” dokumenter som let bliver glemt eller gemtvæk i en skuffe. Med det her system bliver alle informeret og tildelt deopgaver de skal bidrage med og der bliver fulgt op.

Jeg kan helt bestemt anbefale MakeMyStrategy, da jeg er stor fortalerfor at gøre ting 1 gang og ved at have et system der sørger for at man er pårette vej og guider en, så sikre man også at strategien bliver rigtig førstegang eller i hvert fald bliver rettet korrekt til under vejs."

Gert Ekberg Westergaard Jensen
Adm. direktør og partner
ASON A/S

Ason A/S er en veletableret og miljøbevidst entreprenørvirksomhed med egne tømrere, som specialiserer sig i total- og hovedentrepriser inden for nybyggeri og renovering.

Med et solidt fokus på grønne løsninger og bestræber de sig på at levere så bæredygtige løsninger som muligt. De arbejder med projekter til forskellige sektorer som institutioner, skoler, laboratorier, erhvervs- og boligbyggerier til både erhvervslivet og offentlige bygherrer. Deres erfaring strækker sig også til mere unikke projekter som kirker, biblioteker, teaterrenoveringer m.m.

Ason A/S er kendt for deres dygtige team af veluddannede og fagligt stolte interne tømrere, som udfører tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion. De samarbejder med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der deler deres høje krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Brøndby
Lokation
1993
Grundlagt
39
Medarbejder