Anbefaler MakeMyStrategy™ til alle der vil tages til NEXT LEVEL"

"Jeg anede ikke hvad strategi gik ud på. Strategiarbejde og proces var sådan lidt FLUFFY for mig - lidt langhåret og nu skal vi sætte os ned og lægge planer - men jeg anede jo heller ikke, hvad det i virkeligheden handlede om.

I dag har vi et MakeMyStrategy™ abonnement fordi, vi ønsker at have styr på vores strategi samtidig med at driften kører stærkt afsted. Når virksomheden vokser bliver beslutningerne også større - derfor er det vigtigt at vi har en klar retning og er afstemt.

Det er en stor fordel at vi kan arbejde med MakeMyStrategy™ på alle tider af døgnet og at vi ikke behøver at sidde sammen om det – og så kan vi involvere vores bestyrelsesformand. Det giver os mulighed for at tale om tingene henad vejen. Værktøjet hjælper os med en systematisk fremgangsmåde. Det er step by step, fra A til B til C, og der er ikke mulighed for at springe et trin over bare fordi det er lidt svært.

Et af resultaterne af strategiprocessen er et nyt forretningsområde, som lanceres om kort tid. Vi har med MakeMyStrategy™ fået øjnene op for nye måder at vækste på, og hvordan vi skal nå ud til endnu flere kunder.

Jeg er bidt af en gal strategi-hund - jeg vil have mere - og kan næsten ikke forestille mig en virksomhed IKKE kunne få et vildt resultatet ud af en strategiproces. Kan kun anbefale MakeMyStrategy™ til alle der vil tages til NEXT LEVEL.”

Dinna Arbo
CEO & founder
Champagne for alle A/S

Champagne for alle A/S har gennem de sidste par år skabt et stærkt brand gennem en dyb passion samt en autentisk og åbenhjertelig fortælling.

Udviklingen er eksploderet og det kræver en ambitiøsstrategiplan for hele virksomheden. I takt med den store vækst stiger størrelsen på beslutningerne også- det samme gør konsekvenserne og behovet for et godt beslutningsgrundlag vokser. Champagne for alle A/S har i perioden fra marts 2020 til og med september 2020 haft en gennemsnitlig vækst på 24,4 % pr. måned og omsætningen er steget med faktor 3,5.

Du kan læse mere om Ejer, Dinna og Michael Arbo  rejse og anvendelse af MakeMyStrategy™ i artiklen nedenfor.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Karlslunde
Lokation
2017
Grundlagt
7
Medarbejder

Det siger andre