Værdi i at få mappet kundebehov med vores styrker"

” Da vores fokus er rettet mod en specifik og lidt snæver problemstilling som skal løses, så har vi brug for at dykke ned i de konkrete markeds- og kundebehov.

MakeMyStrategy™ gav os en mere struktureret tilgang til at få vendt alle de rigtige sten og stille de rigtige spørgsmål, som kunne danne bund for vores beslutningsgrundlag.

Efter jeg havde udfyldt de forskellige trin, blev fordele, løsninger og værdier mappet og samlet til sidst, så vi nemmere kunne se, hvor der var potentielle matches. Det gav især værdi for os at få mappet kundebehovet mod vores styrker, så vi kunne se, om vi var på rette spor.

Og så er det fedt, at det er digitalt, så man kan genbesøge sit arbejde og rette til, når der sker ændringer. ”

Jørgen Hartig
Adm. direktør
SequriOT ApS

SecuriOT er et særskilt selskab i NOVOTEK koncernen, som giver mulighed for at rådgive om sammenhængende løsninger i produktion- og automationssystemer

med fokus på koblingen imellem OT og sikkerhed.

SecuriOT arbejder ud fra OT-sikkerhedsanbefalinger fra NIST, ICS-CERT, DHS, osv. og standarder som IEC62443 og ISO27001.

SecuriOT kan hjælpe gennem hele processen fra Asset Inventory, Risk Assessment, Control Recommendations, Teknologi-valg, Implementation, etc.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Århus
Lokation
2018
Grundlagt
4
Medarbejder

Det siger andre