Resultatet er brugbare konklusioner, som jeg efterspurgte"

Vi har et MakeMyStrategy™ abonnement, fordi vi havde behov for at synliggøre og få input til de tiltag, som der skal fokuseres på ift. den eksisterende og fremadrettet forretning.

Vi valgte platformen fordi den virkede som et transparent  og brugervenligt værktøj, hvilke det også viste sig at være.

MakeMyStrategy™ hjalp mig ud fra de spørgsmål - og den stillingtagen som jeg skulle gøre mig undervejs. Resultatet er brugbare konklusioner, som jeg efterspurgte.

Jeg har ikke tidligere brugt et on-line strategiværktøj, men dette er meget transparent og brugervenligt – samt jeg gennemgik en lærerig proces.

Jeg anbefaler helt sikkert MakeMyStrategy™ til andre, idet man for et mindre beløb kan få svar på konkrete spørgsmål og tiltag, som man måske selv har svært ved at synliggøre, men det bliver det i den besvarelsesproces som man skal igennem med MakeMyStrategy™.

Klaus Aare Bang
CEO
Borch Teknik A/S

Borch Teknik A/S blev etableret i 1989 med udelukkende fokus på montering af antenner. Få år efter stiftelsen ændrede Borch Teknik A/S fokus til det professionelle audio- og videotransmissionsmarked.

Deres fokus er forblevet der, og det samme er deres kompetencer.

I dag servicerer Borch Teknik A/S en række tv- og radiostationer i Skandinavien og forsyner dem med audio- og videotransmissionsløsninger. Derudover er Borch Teknik A/S distributør for en række producenter af professionelt sende- og transmissionsudstyr.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Hillerød
Lokation
1989
Grundlagt
5
Medarbejder

Det siger andre