Strategikursus: "The MakeMyStrategy™ Way - Strategi der virker i praksis" (Roskilde)

8500
,- ex moms
Dato
Hvor
9/4/2024
kl.
9.00 -16.00
Business House, Jernbanegade 23, DK-4000 Roskilde

Hvad kan jeg forvente?

Opnå et markant strategisk løft på blot én dag.

The MakeMyStrategy™ Way bygger på en helt ny og moderne tilgang til det strategiske arbejde så du opnår en cirkulær, dynamisk og levende strategi.

Sig farvel til tunge og komplekse strategiprocesser, der starter forfra hver gang og vink farvel til den støvede strategiplan, de mange bøger, brugen af analoge templates, ubrugte data og uoverskuelig viden.

INDHOLD

På dagen kommer vi ind på

 • Hvad er strategi og hvordan udvikles denne bedst så den virker i praksis?
 • Hvilke områder skal vi behandle førend vi kan tale om en strategi?
 • Hvordan tænker du ud af boksen når de langsigtede intentioner skal formuleres?
 • Hvordan sikres strategiske fravalg som skaber konkurrencekraft og merværdi for kunderne?
 • Vision, mission værdier og bæredygtighed - hvad, hvorfor og hvordan?
 • Hvordan samles alle de løse ender, der opstår ud fra ovennævnte?
 • Hvordan omdannes alt dette til en helt konkret handlingsplan som alle forstår og kan agere ud fra - og som løbende kan justeres uden at starte forfra?

Endelig kommer vi ind på hvordan strategiværktøjet MakeMyStrategy™, der bygger på mere end 25 års erfaringer, anerkendte internationale strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” kan bistå strategiarbejdet så opgaver, der før var tidskrævende og besværlige nu er langt mere enkle og effektive.

MÅLGRUPPE

 • Virksomhedsejer
 • Virksomhedsleder
 • Managementgrupper
 • Strategiansvarlig
 • Strategikonsulent/rådgiver
 • Bestyrelsesformand/kvinde/medlem
 • Rådgiver i et Erhvervshus
 • Revisor
 • Advokat
 • Erhvervsrådgiver i et pengeinstitut

UNDERVISER

Strategiekspert Sanne Markwall, Founder & CEO af MakeMyStrategy ApS

 • 25+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder og nytænke services og produkter.
 • Før Sanne skabte MakeMyStrategy™ har hun været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S
 • Tidligere har Sanne arbejdet med forretnings- og konceptudvikling samt implementering i den finansielle sektor (Letpension, Nordea Liv & Pension (nu Velliv) og Jyske Bank).

Læs mere om Sanne

Ja tak,  jeg vil gerne tilmeldes

Tak for din tilmelding
Du modtager indenfor 1-2 dage en kursusbekræftelse incl. faktura. kursustilmeldingen er først endelig når MakeMyStrategy ApS har modtaget betaling.
Vi glæder os til at se dig og vi sammen skal berige verden.
Øv! Noget gik galt. Prøv igen.
Ved din tilmelding giver du dermed også dit samtykke til at MakeMyStrategy ApS må sende dig information via e-mail relateret til MakeMyStrategy™, og til at dine kontaktoplysninger bliver delt med dine medkursister. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

For at opretholde en tilstrækkelig effektivitet, forbeholder MakeMyStrategy ApS sig retten til at aflyse og/eller flytte kurset pga. for lavt deltagerantal eller i tilfælde af sygdom.

Afbud sendes til info@makemystrategy.com og betalt  kursusomkostning tilbagebetales således:
Ved afbud mindre end 2 uger før afholdelse tilbagebetales kursusomkostningen ikke.
Ved afbud 2-6 uger før afholdelse tilbagebetales 25% af kursusomkostningen.
Ved afbud mere end 6 uger inden afholdelse tilbagebetales den fulde kursusomkostning.
Ønsker du at hører mere, så kontakt os her.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen

MakeMyStrategy™ bygger bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.

Det siger kursusdeltagerne

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s kursus for at få indblik i The MakeMyStrategy™ way. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte en masse.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale dette kursus så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

” Som CEO og bestyrelsesmedlem i en international virksomhed, hvor strategiprocessen er spredt ud på mange lokationer, der har MakeMyStrategy™ konceptet været det værktøj, der har givet mig et godt overblik og mulighed for både at koordinere og differentiere inputtene til en samlet koncern strategi.

Og det er sket uden at vi druknede i alt for mange møder og tid på dokumentationsskrivning.

Samtidig har jeg kunnet involvere relevante personer undervejs og kan fra nu af let rette og justere strategien digitalt.”

Carsten Normann
CEO og bestyrelsesformand- og medlem
Nautec Holding A/S

Det siger kursusdeltagerne

”MakeMyStrategy™ er et genialt værktøj, når vi hjælper vores kunder med en strategiproces. Det sparer en masse rugbrødsarbejde, da man bliver guidet gennem den klassiske strategiproces, samtidig med at man kan inddrage andre værktøjer fra f.eks. Innovation Labs "Tools for transformation-serie" som f.eks GrowthMap eller MotivationMap. 

Ved at bruge MakeMyStrategy™ kan energien bruges på selve arbejdet med at udvikle strategi, samtidig med at al nødvendig materiale er samlet ét sted.

Og så er det tilmed nemt at rette til efterhånden, så strategien bliver levende og hele tiden kan korrigeres for den udvikling, som virksomheden udvikler sig.”

Per Lolk
Konsulent, Lab Agent & partner
Innovation Lab A/S

” I TBK Consult bliver vi inviteret af IT- og softwarevirksomheder til at rådgive og hjælpe dem med at opnå deres lokale eller globale vækstmål ved bl.a. at udarbejde eller gennemgå virksomhedens strategi med henblik på at fremkomme med den mest optimale go-to-market plan. Vi får ofte at vide, at det vi tilføre er; erfaring, indsigt, struktur, metoder, netværk og frameworks, hvilket bidrager til at forkorte vejen til succes og minimerer risikoen.

MakeMyStrategy™ frameworket bidrager netop til indsigt, sikre dokumentation af viden, tilføre en struktur/metode der sikrer afstemthed og fjerner misforståelser hos vores kunder. Et strategiforløb med anvendelse af MakeMyStrategy™ giver vores kunder et langt bedre fundament til at eksekvere deres go-to-market plan på.”

Steen Helmer
Executive Partner
TBK Consult ApS

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategys kursus.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af strategiarbejdet.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS