Et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi"

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

NCC er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri og ejendomsudvikling med en omsætning på cirka 38 mia. kr. og 14.500 medarbejdere i 2020.

NCC i Danmark er en af Danmarks største anlægs- og entreprenørvirksomheder med eget ejendomsudviklingsselskab. I 2020 havde NCC i Danmark en omsætning på ca. 5,7 milliarder kroner og omtrent 2.200 medarbejdere. Selskaberne i Danmark er datterselskaber af NCC AB.

Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund.

Deres forretning omfatter udvikling af erhvervsbyggeri, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding.

NCC har over 100 års erfaring i at udvikle og bygge det danske samfund. Forretningen i Danmark er opstået gennem fusioner i årene 1996-99 mellem entreprenør­selskaberne Rasmussen & Schiøtz, Armton, Superfos Construction og asfaltfirmaet Phønix.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Norden
Lokation
1996-99
Grundlagt
14.500
Medarbejder