Med MakeMyStrategy™ gennemførte vi opgaven hurtigere og ved egen hjælp

Vi tegnede et MakeMyStrategy™ abonnement, fordi vi ønsker et overblik over vores strategiske dimensioner og fordi vi gerne vil have et samlet billede på alle relevante strategiske forhold.

MakeMyStrategy™ hjælper med det på en nem og let tilgængelig måde. Noget, jeg er specielt glad for, er den pragmatiske og let forståelige tilgang til at få lavet en god og gennemarbejdet strategiplan. Derudover får vi struktur og systematik og alt samles op i tilgængelige dokumenter.

Vi har nu en strategiplan som lever og til vores forventninger.

Vores alternativ var at finde en konsulent som kunne hjælpe os. Med MakeMyStrategy™ gennemførte vi opgaven hurtigere og ved egen hjælp.

Jeg anbefaler MakeMyStrategy™, da det er en god måde at komme igennem en proces som ellers kan være tung og tage lang tid.

Christian Thing
Bestyrelsesformand
Living Better A/S

Living Betters løsninger forenkler, reducerer og forbedrer etableringen af godt indeklima.

De tror på, at du som bygherre, rådgiver, entreprenør eller lejer har en målsætning om et godt indeklima og en effektiv energiløsning til din bygning.

Derfor har de specialiseret sig i at udvikle løsninger baseret på naturens egne kræfter og kendt teknologi som opfylder de to krav om et godt indeklima med et lavt energiforbrug.

Deres løsninger gør dig i stand til at nedbringe udslippet af CO2, skabe sunde bygninger og give et bedre liv til de mennesker, der bruger bygningerne.

Living Better A/S er en 100 % danskejet teknologivirksomhed. De samarbejder med vinduesproducenter, arkitekter, rådgivere og entreprenører i ind- og udland om at skabe de bedste energi- og indeklimaløsninger.

Deres første produkt var en intelligent vinduesventil. Den førte til deres udvikling af Ventilationsvinduet og det komplette LivingBetter-koncept. Især vinduesteknologien er præmieret af byggeriets parter for energibesparelse og sund effekt på indeklimaet.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Ballerup
Lokation
2012
Grundlagt
6
Medarbejder