Nu kan vi bruge vores tid på indhold i strategien fremfor modeller

Vores ambition med MakeMyStrategy™ er at få et mere forenklet værktøj – et digitalt værktøj – til, på en enkel vis, at håndtere vores strategiarbejde. Lige fra praktisk strategiudarbejdelse til eksekvering og implementering.

På styret vis kan vi nu tilgå vores strategiarbejde uden at skulle fordybe os i teorien og de forskellige modeller. Her er de gængse modeller samlet, sammensat og omsat så det er enkelt for os.

Nu kan vi bruge vores tid på indhold i strategien fremfor modeller.

Allan Pedersen
Ejer & CEO
KJ Klimateknik A/S

KJ Klimateknik skaber Klima- og Farm Management løsninger, der bygger på en filosofi om en bæredygtig og driftssikker husdyrproduktion.

De arbejder kontinuerligt på at udvikle staldsystemer, der skåner klimaet, minimerer energiforbruget og samtidig sikrer, at dyrevelfærd, økonomi og miljø går hånd i hånd.

Allan Pedersen købte ventilationsvirksomheden KJ Klimateknik i 2016 og overtog samtidig aktiviteterne fra den mangeårige strategiske samarbejdspartner Klima Design.

Med stor dygtighed og en moderne ledelsesstil, har Allan Pedersen, formået at udvikle og gentænke hele KJ Klimatekniks forretningskoncept, så virksomheden i dag fremstår moderne og innovativ og med en klar definition af, hvad niche og kernekompetencer er.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Thorning, Kjellerup
Lokation
1996
Grundlagt
18
Medarbejder