Fantastisk værktøj til generationsskifte

EHRno Flexible A/S er en familieejet emballagevirksomhed, som er startet af mine forældre for 50 år siden. Nu er vi så småt gået i gang med næste generationsskifte mellem anden og tredje generation.

Generationerne mødes og vi skal indarbejde det bedste fra de ting der er sket, men vi skal også have de nye og moderne ting med i den fremadrettede udvikling af virksomheden.

MakeMyStrategy™ er relativ simpel, men ganske funktionelt. Det tvinger en til at tage stilling til de forskellige ting, udsagn og det du selv siger inden du kan komme videre. Det er den gode ting - man får det hele med og du kommer rundt i alle hjørner. Det er rigtig godt.

Ole Østergaard (2. generation) som står ved siden af Bjørn Østergaard (3. generation)
Ejer og Managing Director
EHRno Flexible A/S

EHRNO Flexible A/S blev grundlagt i 1971 af Elin og Ehrnfred Østergaard på en nedlagt ejendom. Produktionen startede med konfektionering af plastposer, men blev hurtigt udvidet. I 1977 startede ekstrudering af PE folie, og i 1981 blev der udvidet med eget flexo trykkeri.

I dag er det Ole Østergaard, der driver firmaet og varetager den daglige ledelse efter et generationsskifte i midten af 90'erne.

Som seriøs leverandør til fødevareindustrien er EHRNO Flexible A/S opmærksom på, at der stilles specielt store krav til hygiejne. Derfor er EHRNO Flexible A/S hygiejnecertificeret efter den krævende engelske BRC / IOP Global Standard 2008.

Som den første danske virksomhed indenfor fleksible emballager blev EHRNO Flexible A/S i 1997 miljøcertificeret efter ISO 14001.

Certificeringerne er et udtryk for, at der sættes stor fokus på hygiejne, miljø, omhyggelighed og service.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Herning
Lokation
1971
Grundlagt
13
Medarbejder