Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til MakeMyStrategy™, da vi startede vores strategiproces"

”Som Adm. direktør for Revision Limfjord A/S stod jeg overfor at skulle gennemse og få overblik over vores strategi, som var udarbejdet i både Excel og word. Det var ikke så overskueligt. Hertil kom, at jeg skulle skære vores strategi indtil benet – jeg havde behov for et program, der kunne hjælpe mig med dette og derfor tegnede jeg abonnement på MakeMyStrategy™. 

Jeg valgte MakeMyStrategy™ fordi det virkede nemt og overskueligt – og hertil kom, at programmets fremgangs måde er struktureret, ”stiller” de svære spørgsmål og indfrier mine behov. Med en struktureret tilgang bliver man ”ført” gennem de vigtigste parametre for en strategi. Det giver overblik og er med til at ”skære ind til benet”.

Jeg havde kun kendskab til ét alternativ, og for det første var det ikke et elektronisk program, hvor det er nemt at rette eller gå tilbage og lave noget om. For det andet ”fører” det ikke en gennem processen på en lige så overskuelig måde. Derfor skilte MakeMyStrategy™ sig ud ved at være smart tilrettelagt, hvor man kan ændre og gå tilbage og hertil, at det er med til at føre en gennem processen på en virkelig hensigtsmæssig måde. Programmet ”stiller også krav” til, at du svarer på alle de svære spørgsmål, som er med til at gøre klart, hvad der er de vigtigste for virksomhedens strategi.

Jeg vil klart anbefale MakeMyStrategy™ til andre og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til MakeMyStrategy™, da vi startede vores strategiproces, fordi det på en let og overskuelig måde havde ført os gennem processen, lagt op til endnu bedre diskussioner og været med til at sætte fokus på de prioriteter, der er. Det ville have sparet os en masse tid, som er brugt på ikke at kunne indsnævre os og dermed gabe over for meget – og dermed ikke rigtig komme i gang med noget. Så jeg kan kun sige: Brug MakeMyStrategy™ - det betaler sig.”

Karen Mørkholt
Adm. direktør
Revision Limfjord P/S

Hos Revision Limfjord er de erfarne, lokale revisorer, der ser det som deres opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

De sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed.

Deres kerneydelser er revision, regnskab, erhvervsservice og rådgivning. Deres speciale er små og mellemstore virksomheder.

Det være sig produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og de taler samme sprog. De er jyder, og de er tæt på deres kunder – både fysisk og mentalt. Det er de, fordi de rigtig gerne vil være med til at udvikle din forretning.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Thisted og afdeling rundt i Danmark
Lokation
2005
Grundlagt
102
Medarbejder

Det siger andre