Sparet over 600 interne timer. Alt i alt over 500.000 kr. lige ned på bundlinjen.

”I mine år som Adm. direktør for Revision Limfjord har jeg haft ansvar for vores strategi, som tidligere var udarbejdet i både Excel og word. Det var ikke så overskueligt og det var besværligt at skære vores strategi indtil benet. I dag anvender vi MakeMyStrategy™, som er nemt og overskueligt – og hertil kommer, at programmets fremgangsmåde er struktureret, ”stiller” de svære spørgsmål og indfrier mine behov. Med en struktureret tilgang bliver man ”ført” gennem de vigtigste parametre for en strategi. Det giver overblik og er med til at ”skære ind til benet”.

‍MakeMyStrategy™ skiller sig ud ved at være smart tilrettelagt, hvor man kan ændre og gå tilbage og hertil, at det er med til at føre en gennem processen på en virkelig hensigtsmæssig måde. Programmet ”stiller også krav” til, at du forholder dig til alle de svære spørgsmål, som er med til at gøre klart, hvad der er det vigtigste for virksomhedens strategi. Det har vi også haft god gavn af i forbindelse med at Revision Limfjorden bliver/er blevet en del af Beierholm fra 1. september 2023.

Jeg vil klart anbefale MakeMyStrategy™ til andre og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til MakeMyStrategy™, da vi startede vores strategiproces, fordi det på en let og overskuelig måde havde ført os gennem processen, lagt op til endnu bedre diskussioner og været med til at sætte fokus på de prioriteter, der er. Det ville have sparet os en masse tid, som er brugt på ikke at kunne indsnævre os og dermed gabe over for meget – og dermed ikke rigtig komme i gang med noget.

Havde vi anvendt MakeMyStrategy™ fra starten er det min vurdering, at vi ville have sparet over 600 interne time. Tid som kunne være udfaktureret. Selv hvis vi tager underdækning fra, så giver det over 450.000 kr. i indtjening, vi kunne have haft og som vi fremover ”ikke kaster ud af vinduet”. Dertil kommer sparet udgifter til møder og kørsel på minimum 60.000 kr. Alt i alt over 500.000 kr. lige ned på bundlinjen. Det er altså rigtig mange penge!

Så jeg kan kun sige: Brug MakeMyStrategy™ - det kan da virkelig kun betale sig.”

Karen Mørkholt
Adm. direktør
Revision Limfjord P/S

Hos Revision Limfjord er de erfarne, lokale revisorer, der ser det som deres opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

De sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed.

Deres kerneydelser er revision, regnskab, erhvervsservice og rådgivning. Deres speciale er små og mellemstore virksomheder.

Det være sig produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og de taler samme sprog. De er jyder, og de er tæt på deres kunder – både fysisk og mentalt. Det er de, fordi de rigtig gerne vil være med til at udvikle din forretning.

Revision Limfjorden bliver/er blevet en del af Beierholm fra 1. september 2023.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Thisted og afdeling rundt i Danmark
Lokation
2005
Grundlagt
102
Medarbejder