Sådan kommer du igang med MakeMyStrategyTM

Prøv vores populære pro-version – 30 dages free trial.

1
Opret dig helt uforpligtende
2
Prøv kræfter med produktet
3
Skab mere værdi for din virksomhed
Ingen binding. Helt uforpligtende.
Ønsker du IKKE at fortsætte efter de 30 dages FREE TRIAL sender du blot en mail til info@makemystrategy.com med besked om at du IKKE ønsker at fortsætte, hvorefter både dit abonnement og al data slettes. Ønsker du at fortsætte efter de 30 dages FREE TRIAL behøver du ikke gøre noget – alt det arbejde du har foretaget forbliver, og du fortsætter på månedsabonnement. Du kan til hver en tid overgå til årsabonnement - du sender blot en mail til info@makemystrategy.com med besked om dette ønske, hvorefter du overgår til årsabonnement.

Det får du med helt uden forpligtelse:

Digitalt styret strategiproces, der samler og bevarer viden og konsensus.

Platformen processtyrer, samler, strukturer, sammenfatter og dokumenterer virksomhedens strategi, så virksomhedens ledelse altid har en ajourført og aktuel fælles strategiplan for udviklingen.

Konkrete værktøjer kombineret med dit eget materiale sikrer overblik.

Platformen bygger på internationalt anerkendte strategi modeller, metoder fra bogen "Strategi i vindervirksomheder" og praktiske erfaringer. Alt der har impact på din strategiplan er samlet et sted.

Automatisk afrapportering sikrer fremdrift.

Afrapporteringen sker automatisk ved hjælp af konkrete handlingsplaner med fokus på de prioriterede områder, et executive summary og en detaljeret strategiplan med fuld gennemsigtighed og sporbarhed.

Dynamisk rettelsesfunktion sikrer afklaring og sparer dig vigtig tid.

Du kan rette i din strategiplan takt med at forholdene omkring virksomheden forandrer sig. Platformen viser dig, hvor du skal konsekvensrette, hvorefter alt automatisk opdateres i en ny version.
Læs om produktet
Mere end 100 brugere har allerede valgt MakeMyStrategy™
Brug for mere info inden du prøver MakeMyStrategy™ er du altid velkommen til at kontakte os eller du kan du booke en personlig demo.
Book demo
Om MakeMyStrategy™
MakeMyStrategy™ er den enkle og agile strategiplatform, som virksomheder globalt anvender for at skabe retning og nå deres mål.
Sanne Markwall
Founder & CEO
Om os
"
Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til MakeMyStrategy™, da vi startede vores strategiproces"
Karen Mørkholt
Adm. direktør
Læs flere cases
Uddrag fra bloggen
Gør strategien jordnær uden at miste flyvehøjde
Vi danskere elsker det jordnære. Vi holder mere med Egon Olsen end med Erasmus Montanus. Men mange virksomheder skal passe på...
Læs indlæg