MASTERCLASS
"Sådan digitaliseres strategiprocessen"

For virksomheder

Digital omstilling er afgørende. På denne masterclass får du redskaber til at digitalisere strategiprocessen. Du får hands-on og tager udgangspunkt din egen virksomhed som læringscase. Du oplever hvordan der er samspil mellem strategiske teorier og praksis, du får inspiration til hvordan du håndterer dit strategiarbejde i praksis samt hvordan du involverer både ledelse, bestyrelse og medarbejdere, så du også får succes med eksekveringen.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

På blot 1 dag

Efter denne masterclass, som blot tager 1 dag, ved du helt konkret, hvad du skal gå hjem og gøre i virksomheden, for at transformere jeres analoge strategiarbejde til et digitalt understøttet strategiarbejde - step by step.

Find den dato der passer dig nedenfor👇

Kommende masterclass

Det siger deltagere

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s masterclass for at få indblik i MakeMyStrategy™-værktøjet. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte at bruge værktøjet.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale denne masterclass så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

”Hos Unikum Culture ApS hjælper vi virksomheder med at skabe en mere effektiv og sund eksekveringskultur. Jeg har deltaget, da det et godt værktøj, som automatiserer, understøtter og bistår mit arbejde således, at jeg kan skabe endnu større værdi, klarhed og alignment i ledergruppen omkring virksomhedens strategi.

Derudover kan MakeMyStrategy™, i sin digitale form, langt nemmere involvere flere medarbejdere i selve strategiarbejdet, hvilket skaber et langt større ejerskab og commitment til ”must-win-aktiviteter” i hele organisationen, som igen betyder hurtigere og mere effektiv eksekvering.

Endelig er der tale om et værktøj som skaber fundamentet for mere selvledende teams.

Med MakeMyStrategy™ flytter vi os fra strategi-floskler til at blive mere konkrete og jeg kan varmt anbefale alle denne masterclass.”

Mads Elk
Konsulent & ejer
Unikum Culture ApS

Jeg ejer virksomheden, Kunstindustrien, som er en lille ejerledet virksomhed.

Jeg rev en dag ud af kalenderen og har deltaget på et super fint kursus.

Vi bruger MakeMyStrategy™ til at få lidt mere styr på vores strategi.

Det stærke ved værktøjet, er helt klart, at det er digitalt, og løsningsmulighederne i forhold til kommunikationen med ens medarbejdere er rigtig god.

Steen Frost
Ejer
Kunstindustrien

Understøt strategiarbejdet digitalt

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen. Med andre ord bygges der bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.