For virksomheder
For rådgivere

Masterclass: Sådan digitaliseres strategiprocessen (NYE DATOER PÅ VEJ)

8750
,- ex moms
Dato
Hvor
14/7/2023
kl.
8.30-16.00
Business House, Jernbanegade 23, DK-4000 Roskilde (NYE DATOER PÅ VEJ)

Hvad kan jeg forvente?

Digitaliser strategiprocessen og opnå dynamik - Sig farvel til den støvede strategiplan, de mange bøger, brugen af analoge templates,  ubrugte data, opdelt og uoverskuelig viden samt tunge og komplekse strategiprocesser, der starter forfra hver gang.

Udvid værktøjskassen med denne unikke strategiplatform, så du fremover let kan videns opsamle, videns dele, involvere relevante personer samt håndtere forandringer prompte og eksekvere herpå. Med andre ord udvid med et digitalt værktøj, der gør strategien dynamisk og levende.

Du får hands-on og tager udgangspunkt din egen virksomhed som læringscase - og så får du efterfølgende 30 dages gratis adgang.

Du oplever hvordan der er samspil mellem strategiske teori og praksis, du får inspiration til hvordan du håndterer dit strategiarbejde i praksis samt hvordan du involverer både ledelse, bestyrelse og medarbejdere, så du også får succes med eksekveringen.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 25 års erfaringer, anerkendte internationale strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder”. Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Efter denne masterclass ved du hvordan platformen fungerer og du ved helt konkret hvad du skal gøre, for at transformere det analoge strategiarbejde til et digitalt understøttet strategiarbejde - step by step.

MÅLGRUPPE

 • Virksomhedsejer
 • Virksomhedsleder
 • Managementgrupper
 • Strategiansvarlig
 • Strategikonsulent/rådgiver
 • Bestyrelsesformand/kvinde/medlem
 • Rådgiver i et Erhvervshus
 • Revisor
 • Advokat
 • Erhvervsrådgiver i et pengeinstitut

ØNSKER DU

 • At arbejde ud fra en struktureret og anerkendt model
 • Et digitalt rammeværktøj, der bygger bro mellem teori og praksis så du får succes både med strategiarbejdet og eksekveringen
 • En strategiplatform for vidensdeling, der samler alt omkring strategien eet sted
 • Rettelser og justering kan ske uden at starte forfra
 • Relevante personer kan involveres som ønsket
 • Et fælles sprog og alignment i forhold til succeskriterier og projektstyring
 • Dokumentation der sker ad hoc og med fuld sporbarhed
 • At alle teorier, materialer, input struktureres automatisk
 • Sikkerhed for fremdrift, idet værktøjet fungerer som digital projektleder/dokumentarist
 • At alt bliver omsat til konkrete og prioriterede aktiviteter
 • En konkret handlingsplan som alle kan forstå samt agere ud fra
 • Højere succesrate i forhold til implementering og eksekvering
 • Bedre fundament for at kommunikere strategien ensrettet og afstemt overfor fx ny salgsdirektør, bank eller andre
 • At have løbende strategisk backup

INDHOLD

På dagen lærer du værktøjet at kende så du føler dig kompetent, motiveret og støttet.

Du kommer omkring værktøjets bagvedliggende koncepter, metoder og teorier samt værktøjets unikke funktioner og anvendelse heraf som fx rettelsesfunktionen ved genbesøg.

Endelig får du indsigt i den videnbank du får adgang til samt du får input til hvordan du helt konkret, step by step, kan arbejde digitalt med strategien.

Ja, så får du selvfølgelig også 30 dages gratis adgang efterfølgende samt et diplom som bevis på din deltagelse.

UNDERVISER

Undervisningen foretages af Sanne Markwall, Founder & CEO af MakeMyStrategy ApS

 • 20+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder og nytænke services og produkter.
 • Senest har Sanne været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S, som siden 2009 har gennemført en lang række strategiprojekter
 • Tidligere har Sanne arbejdet med forretnings- og konceptudvikling samt implementering i den finansielle sektor, herunder i Letpension, Nordea Liv & Pension (nu Velliv) og Jyske Bank.

Læs mere om Sanne

Ja tak,  jeg vil gerne tilmeldes

Tak for din tilmelding
Du modtager indenfor 1-2 dage en kursusbekræftelse incl. faktura. kursustilmeldingen er først endelig når MakeMyStrategy ApS har modtaget betaling.
Vi glæder os til at se dig og vi sammen skal berige verden.
Øv! Noget gik galt. Prøv igen.
Ved din tilmelding giver du dermed også dit samtykke til at MakeMyStrategy ApS må sende dig information via e-mail relateret til MakeMyStrategy™, og til at dine kontaktoplysninger bliver delt med dine medkursister. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

For at opretholde en tilstrækkelig effektivitet, forbeholder MakeMyStrategy ApS sig retten til at aflyse og/eller flytte kurset pga. for lavt deltagerantal eller i tilfælde af sygdom.

Afbud sendes til info@makemystrategy.com og betalt  kursusomkostning tilbagebetales således:
Ved afbud mindre end 2 uger før afholdelse tilbagebetales kursusomkostningen ikke.
Ved afbud 2-6 uger før afholdelse tilbagebetales 25% af kursusomkostningen.
Ved afbud mere end 6 uger inden afholdelse tilbagebetales den fulde kursusomkostning.
Ønsker du at hører mere, så kontakt os her.

Eksklusivt kundecommunity

Som en del af dit abonnement på MakeMyStrategy™ er du medlem af vores eksklusive community.

Vi mødes fysisk og vi deler ud af tips og tricks: Og så vil der være masser af mulighed for at netværke med andre brugere af MakeMyStrategy™.

Målet er at skabe det bedste fundament for at vi alle kan udvikle os optimalt.

Du inviteres personligt til vores vent. Glæd dig :-)

Netværk for certificerede rådgivere

I forlængelse af kurset tilbydes du at deltage i MakeMyStrategy™ netværket for certificerede rådgivere. 

Formålet er at alle certificerede rådgivere har et forum at tappe ind i for at hente og give inspiration, vende både det gode og det svære samt være fuldt opdateret på MakeMyStrategy™’s udvikling og anvendelsesmuligheder. 

Netværket mødes virtuelt 1 time om måneden fra kl. 8-9 samt en hel dag fysisk om året. Prisen herfor er kr. 3.000 + moms. pr. år.

Det siger kursusdeltagerne

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s masterclass for at få indblik i MakeMyStrategy™-værktøjet. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte at bruge værktøjet.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale denne masterclass så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

Jeg har deltaget på kurset for at lære MakeMyStrategy™ at kende.

Vi har længe kigget efter et værktøj, der kan hjælpe os med at udvikle vores strategi på vores tilbudsmodul.

Efter en lærerig dag, hvor vi er kommet dybt ind i platformen, er det nu klart at her er et værktøj som hjælper os til at lave en struktureret tilgang til vores tilbudsstrategi.

Per Vilstrup Olesen
Sektionschef Tilbud
NCC

” Som CEO og bestyrelsesmedlem i en international virksomhed, hvor strategiprocessen er spredt ud på mange lokationer, der har MakeMyStrategy™ konceptet været det værktøj, der har givet mig et godt overblik og mulighed for både at koordinere og differentiere inputtene til en samlet koncern strategi.

Og det er sket uden at vi druknede i alt for mange møder og tid på dokumentationsskrivning.

Samtidig har jeg kunnet involvere relevante personer undervejs og kan fra nu af let rette og justere strategien digitalt.”

Carsten Normann
CEO og bestyrelsesformand- og medlem
Nautec Holding A/S

Det siger kursusdeltagerne

”MakeMyStrategy™ er et genialt værktøj, når vi hjælper vores kunder med en strategiproces. Det sparer en masse rugbrødsarbejde, da man bliver guidet gennem den klassiske strategiproces, samtidig med at man kan inddrage andre værktøjer fra f.eks. Innovation Labs "Tools for transformation-serie" som f.eks GrowthMap eller MotivationMap. 

Ved at bruge MakeMyStrategy™ kan energien bruges på selve arbejdet med at udvikle strategi, samtidig med at al nødvendig materiale er samlet ét sted.

Og så er det tilmed nemt at rette til efterhånden, så strategien bliver levende og hele tiden kan korrigeres for den udvikling, som virksomheden udvikler sig.”

Per Lolk
Konsulent, Lab Agent & partner
Innovation Lab A/S

” I TBK Consult bliver vi inviteret af IT- og softwarevirksomheder til at rådgive og hjælpe dem med at opnå deres lokale eller globale vækstmål ved bl.a. at udarbejde eller gennemgå virksomhedens strategi med henblik på at fremkomme med den mest optimale go-to-market plan. Vi får ofte at vide, at det vi tilføre er; erfaring, indsigt, struktur, metoder, netværk og frameworks, hvilket bidrager til at forkorte vejen til succes og minimerer risikoen.

MakeMyStrategy™ frameworket bidrager netop til indsigt, sikre dokumentation af viden, tilføre en struktur/metode der sikrer afstemthed og fjerner misforståelser hos vores kunder. Et strategiforløb med anvendelse af MakeMyStrategy™ giver vores kunder et langt bedre fundament til at eksekvere deres go-to-market plan på.”

Steen Helmer
Executive Partner
TBK Consult ApS

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategy´s masterclass.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af MakeMyStrategy™ værktøjet og det digitaliserede strategi-udviklingsforløb - som var med udgangspunkt i egen konkret case, således at du får helt konkret praktisk erfaring.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS