MASTERCLASS
"Sådan digitaliseres strategiprocessen"

For virksomheder

Digital omstilling er afgørende. På denne masterclass får du redskaber til at digitalisere strategiprocessen. Du får hands-on og tager udgangspunkt din egen virksomhed som læringscase. Du oplever hvordan der er samspil mellem strategiske teorier og praksis, du får inspiration til hvordan du håndterer dit strategiarbejde i praksis samt hvordan du involverer både ledelse, bestyrelse og medarbejdere, så du også får succes med eksekveringen.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

På blot 1 dag

Efter denne masterclass, som blot tager 1 dag, ved du helt konkret, hvad du skal gå hjem og gøre i virksomheden, for at transformere jeres analoge strategiarbejde til et digitalt understøttet strategiarbejde - step by step.

Find den dato der passer dig nedenfor👇

Kommende masterclass

Det siger deltagere

” Med en mangeårig strategi og implementerings erfaring (20+ år) og solide uddannelser (2 MBA i strategi og psykologi) ved jeg at en skarp strategi er afgørende for succes.

I mange virksomheder er strategi noget der snakkes om, men intet konkret sker på trods af at virksomheder der har en strategi har størst vækst.

Med MakeMyStrategy™ kan strategi-processen deles op så alle kan få det gjort. Strategiprocesserne er digitaliseret med MakeMyStrategy™. Der er taget højde for at verden er agil og at strategier ændres.

At alt ligger ”i skyen” gør alting markant lettere, både for mig som ekstern rådgiver og for virksomheden, da flere personer kan forberede, redigere og tilføje. Med MakeMyStrategy™ som digitalt fundamenter er der mulighed for at få det bedste ud af virksomhedens viden og min strategi- og implementeringserfaring. ”

René Husum
Konsulent & ejer
Changemovers

” Igangsættelse af en strategiproces kan virke uoverskuelig, men kombinationen af rådgivning fra Agility Consulting Group og det digitale proces- og dokumentstyringsværktøj, MakeMyStrategy™, gør det muligt at skabe den fornødne tryghed og enkelhed, der skal til for at komme både i gang og igennem.

Når MakeMyStrategy™ anvendes i strategiarbejdet skabes et fælles sprog, og det styrker virksomhedens evner til eksekvering og fastholdelse af væksten, idet der skabes tydelighed omkring de væsentligste strategiske- og driftsmæssige opgaver, ligesom kompleksiteten bliver reduceret gennem aktive fravalg.

Herved skabes en tydelig retning og sammenhæng i virksomheden.”

Søren Jakobsen
Executive Advisor
Agility Consulting

Det var en fornøjelse at deltage på MakeMyStrategy´s masterclass.

Et velstruktureret forløb som tager dig gennem alle facetter af MakeMyStrategy™ værktøjet og det digitaliserede strategi-udviklingsforløb - som var med udgangspunkt i egen konkret case, således at du får helt konkret praktisk erfaring.

Samtidigt med nogle meget værdifulde dialoger undervejs baseret på Sanne Markwall´s dybe indsigt i strategiprocesser og en udtalt villighed til at dele erfaringer, tips, tricks m.m. for at opnå optimale resultater i strategiarbejdet.

Dagen kan anbefales til alle uanset erfarings niveau - Sanne Markwall sørger for at give deltagerne værdi.

Marianne Mørk Christensen
Ejer
Move Consulting Group ApS

Understøt strategiarbejdet digitalt

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen. Med andre ord bygges der bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.