MASTERCLASS
"Sådan digitaliseres strategiprocessen"

For virksomheder

Digital omstilling er afgørende. På denne masterclass får du redskaber til at digitalisere strategiprocessen. Du får hands-on og tager udgangspunkt din egen virksomhed som læringscase. Du oplever hvordan der er samspil mellem strategiske teorier og praksis, du får inspiration til hvordan du håndterer dit strategiarbejde i praksis samt hvordan du involverer både ledelse, bestyrelse og medarbejdere, så du også får succes med eksekveringen.
20% på første års abonnement, ved deltagelse i kursus

På blot 1 dag

Efter denne masterclass, som blot tager 1 dag, ved du helt konkret, hvad du skal gå hjem og gøre i virksomheden, for at transformere jeres analoge strategiarbejde til et digitalt understøttet strategiarbejde - step by step.

Find den dato der passer dig nedenfor👇

Kommende masterclass

Det siger deltagere

” Som CEO og bestyrelsesmedlem i en international virksomhed, hvor strategiprocessen er spredt ud på mange lokationer, der har MakeMyStrategy™ konceptet været det værktøj, der har givet mig et godt overblik og mulighed for både at koordinere og differentiere inputtene til en samlet koncern strategi.

Og det er sket uden at vi druknede i alt for mange møder og tid på dokumentationsskrivning.

Samtidig har jeg kunnet involvere relevante personer undervejs og kan fra nu af let rette og justere strategien digitalt.”

Carsten Normann
CEO og bestyrelsesformand- og medlem
Nautec Holding A/S

"Med mere end 20 års erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering i større multinationale FMCG- og Private Equity-virksomheder har jeg længe søgt efter et effektivt digitalt værktøj til brug for dette arbejde. Derfor valgte jeg at tage MakeMyStrategy™s masterclass for at få indblik i MakeMyStrategy™-værktøjet. Det løb over kun én dag, hvor vi lærte at bruge værktøjet.

Selve værktøjet er målrettet en effektiv og eksekverbar strategiproces, som flere fra virksomheden kan deltage i, uden at det bliver for tidskrævende eller dyrt i konsulenttimer eller intern tid.

Brugen af værktøjet er struktureret, letforståelig og enkel og udmønter sig i en konkret strategi med det allervigtigste, nemlig en konkret step-by-step-plan, som man kan følge i virksomheden. Det er nok værktøjets største force, idet almindelige strategier ofte ender med ikke at blive implementeret fordi de er for ukonkrete og mest indeholder ikke-operationelle mål.

Jeg ser frem til at bruge MakeMyStrategy™ som et aktivt ledelses-værktøj og kan også klart anbefale denne masterclass så du kommer godt fra land.”

Martin Riis
Chief Commercial Officer (CCO)
Hamonoya ApS

” Virksomheders digitale løft skal bygge på de rette mål og et velorganiseret forløb dertil.

Som forretnings- og digital konsulent for virksomheders ledelse er det vigtigt at vores leverancer er synlige, strukturerede og at der kan arbejdes videre medleverancen – også efter vi er ude af døren.

MakeMyStrategy™ sørger for at vi som konsulenter kan holde fokus på den aktuelle virksomheds mål og processer –og lade MakeMyStrategy™ være den som får samlet det hele op til videre brug.”

Claus Ellebjerg Due
Konsulent & ejer
Procio ApS

Understøt strategiarbejdet digitalt

MakeMyStrategy™ binder mennesker og de digitale muligheder sammen. Med andre ord bygges der bro mellem den menneskelige indsats, strategisk ekspertviden og diverse modeller med det formål at lette håndteringen af strategiarbejdet.

MakeMyStrategy™ bygger på mere end 20 års erfaringer, anerkendte strategiske teorier samt principperne fra bogen “Strategi i vindervirksomheder” . Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

Ønsker du at vide mere inden du tilmelder dig, ja så tøv ikke med at kontakte os.