Et fantastisk beslutningsgrundlag for virksomheder der ønsker vækst"

”MakeMyStrategy™ giver et fantastisk beslutningsgrundlag for virksomheder der ønsker vækst, kapital eller står overfor væsentlige strategiske beslutninger.

MakeMyStrategy™ bygger på anerkendte og gennemprøvede strategiske modeller, men er langt mere end blot tankespind. Dine input omdannes nemlig til en klar og konkret handlingsplan, der giver et godt grundlag for eksekveringen.

Der er tale om et professionelt værktøj, der er godt struktureret. Alt foregår digitalt og uden brug af konsulenter, hvilket gør arbejdet både meget fleksibelt, enkelt og billigt. Samtidig kan du selv vælge, hvilket tempo, du gennemfører processen i uden at noget går tabt.

MakeMyStrategy™ kan med stor fordel anvendes af både mindre og større virksomheder samt af rådgivere som ønsker at effektivisere og kvalificere deres rådgivning”

Mogens Birch-Larsen
CEO & founder
ConsulTeam Management ApS

Efter mere end 30 års erfaring som selvstændig virksomheds- og ledelsesrådgiver samt bestyrelsesarbejde (SMV), ser Mogens Birch-Larsen med friske øjne på de udfordringer, som specielt 'Start Up' virksomheder (1-3 år) og ejerledere har.

Læs artikel her
Hør lydfil
Se hjemmeside
Næstved
Lokation
2000
Grundlagt
1
Medarbejder

Det siger andre